Blog

Superfoodies

Onze Super Foodies collectie is met veel liefde, kennis en passie door Oolaboo ontwikkeld. In hun laboratoria werden natuurlijke en wetenschappelijke formules  met eetbare voedingstoffen vertaald naar 18 bijzondere verzorgingsproducten.

‘Linking inner en outer beauty’. Super Foodies onderstreept deze uitspraak volledig. Wat goed is voor onze binnenkant, is ook geschikt voor onze buitenkant, dat is het principe van superfoods.

Met superfood worden voedingsmiddelen bedoeld die niet alleen supergezond, maar ook zeer voedzaam zijn. Aan het hart van ieder Super Foodies product ligt Matcha; de oudste, meest zeldzame en verfijnde theesoort uit Japan. Matcha is hét superfood bij uitstek en biedt ontzettend veel goeds voor ons haar, onze huid en innerlijke gezondheid.

Steeds meer biochemici ontdekken de voordelen van Matcha in cosmetica en ook de voedingsmiddelenindustrie heeft het potentieel van Matcha opgemerkt. Zo wordt Matcha door chocolatiers, bonbonmakers, ijsmakers en sterrenkoks gebruikt als ingrediënt voor chocolade, truffels, ijs, desserts en smoothies.

De gezondheidsvoordelen overtreffen vele malen die van normale groene thee omdat je niet alleen het aftreksel drink, maar het hele blad met alle nutriënten consumeert. Ook de antioxidantieve werking van Matcha scoort bovengemiddeld hoog in vergelijking met andere gezonde en voedzame producten.

Matcha is zonder twijfel een superfood dat ook in onze dagelijkse huid- en haarverzorging niet mag ontbreken.

Gelukkig hebben we van deze lijn niet alleen shampoo, conditioner en andere aanvullende producten , maar hebben nu ook een cleansing face oil, dagcrème, handlotion en zonneproducten!